Skimmer 6000

Ontdek de luxe en comfort aan boord van onze skimmer 6000 sloepen. Met hun stijlvolle uitstraling, comfortabele bekleding en handige extra’s  bieden deze sloepen een onvergetelijke ervaring op het water. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende dagtocht met je geliefde of een gezellige tijd wilt doorbrengen met vrienden, familie of collega’s, onze sloepen zijn daarvoor de perfecte keuze. Door de aangename afmetingen kunt u op de meest bijzonder plekken komen.

Met voldoende ruimte aan boord kunnen onze sloepen comfortabel plaats bieden tot 8 personen. Wilt u met een grotere groep varen? Personeelsuitje? Ook dit is mogelijk tot maar liefst 40 personen! Boek hieronder meerdere sloepen of neem contact op voor de mogelijkheden!

Wilt u vandaag nog varen en is het al na 9:30?

Bel dan even met 0681602917 voor de beschikbaarheid, online boeken voor dezelfde dag gaat dan niet meer, u kunt nog wel voor de avond boeken mits beschikbaar.

 

Let op: Heeft u geen oppas voor de hond kunnen regelen dan brengen we 25,- schoonmaakkosten in rekening (deze word ingehouden van uw borg)

Reserveer deze sloep

Specificaties

Aantal personen
1-8
Lengte
6 m
Breedte
2,20 m
Doorvaarhoogte
0,87 m
Motor
10 pk

Faciliteiten

Luxe kussenset
Zwemtrap
Stille en zuinige 10 pk motor
Werp anker
Zwemvesten
12 Volt USB telefoonlader
Vaarkaart Friesland

Huurvoorwaarden

To top