Sloepverhuur Fjouwerhûs

Huur een van onze 5 sloepen en creëer herinneringen die een leven lang mee gaan. Elke sloep is geschikt voor 2 tot 8 personen en bied een ontspannen en comfortabele manier om te genieten van de Friese wateren.
Reserveren

Genieten op het water met een sloep

Recreatiehaven Fjouwerhûs beschikt over 5 luxe robuuste aluminium sloepen. Met hun stijlvolle uitstraling, comfortabele bekleding en handige extra’s bieden deze sloepen een onvergetelijke ervaring op het water. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende dagtocht met je geliefde of een gezellige tijd wilt doorbrengen met vrienden, familie of collega’s, onze sloepen zijn daarvoor de perfecte keuze. Ook leuk voor personeelsuitjes tot wel 40 personen!

Recreatiehaven Fjouwerhûs is gemakkelijk met fiets of auto te bereiken vanaf de A6 via Oosterzee, Bantega, Echtenerbrug en Delfstrahuizen of de A32 vanaf Heerenveen.

Reserveer een sloep

Sloepverhuur bij Fjouwerhûs

Geen vaarbewijs nodig
Gratis brandstof (1 volle tank)
Flexibele huurtijden
Robuust en stabiele aluminium sloepen
Makkelijk in gebruik
Goede uitrusting
Inclusief zwemvesten
Inclusief vaarkaart
Unieke ligging aan het Tjeukemeer

Op avontuur in Friesland!

Of u nu wilt varen, vissen, zwemmen, picknicken op een afgelegen plek of gewoon wilt genieten van de Friese wateren, onze sloepen bieden de perfecte manier om het water op te gaan. Het Tjeukemeer is het grootste meer in de provincie Friesland. Vanaf het Tjeukemeer kun je eenvoudig naar verschillende plaatsen en meren varen, zoals het historische Sneek, het Kameleondorp Terherne, het schilderachtige Langweer, het kleinste stadje van Nederland Sloten, het watersportdorp Heeg, Joure, het bruisende Lemmer en laten we zeker niet de prachtige eilanden op het Tjeukemeer; Tsjûkepolle en Marchjepolle met hun mooie zandstrandjes vergeten! Er valt zoveel moois te ontdekken in Friesland, dus huur een sloep en geniet van jouw avontuur op het Friese water!

Reserveren
To top